Slide background

Referenciáink A BLACKBIRD webdesign referencia munkái

 

A BLACKBIRD webdesign egy friss és ropogós vállalkozás, így megértést és türelmet kérünk, a referenciáink egyre gyarapodnak és sokasodnak, addig is fogadják szeretettel az általunk elkészített munkákat...
Image

Bannerek Roberto GSM - Keszthely

A Roberto GSM tulajdonosa, Nádler Róbert kérésére készítettünk egy impozáns, figyelemfelhívó reklámot. Köszönjük a bizalmat!
Image

www.keszthelyivizimentok.hu Keszthelyi Vízimentő Egyesület

A Keszthelyi Vízimentő Egyesület számára egy CMS alapú, az egyesület tevékenységeit, működését bemutató weboldalt fejlesztünk. Itt az egyesületi logo készlet és arculat már adott volt, csupán a digitalizálásukat kellett elvégeznünk. Weboldaluk teljesen reszponzív, mobil és tablet optimalizált.
Image

www.gasztronics.hu Gasztronics Kft.

A Gasztronics Kft. számára egy CMS alapú webáruház fejlesztését kezdtük el. A cég első online térhódítására a BLACKBIRD webdesign csapatát kérték fel, így a komplett arculatot is mi készíthettük az ipari kis és nagygépek kereskedelmével foglalkozó cég számára. Köszönjük a bizalmat! Az oldalra a termékek feltöltése még folyamatban van...
Image

www.carlosband.blackbirdweb.hu Carlos Band Zenekar

Carlos és Dénes, a Carlos Band Zenekar tagjai számára egy CMS alapú, a zenekar munkásságát és bemutatkozását, fellépéseit prezentáló CMS alapú weboldalt készítettünk. A zenekar új logot, bannereket és komplett arculatot is szeretett volna, melyekkel a BLACKBIRD webdesign-t bízták meg. Köszönjük a bizalmat srácok! Legyen Tánc! :)